Adventskalender også på vej med helt særlige øl, som ellers kun fås på bryghuset. I alt bliver der otte slags juleøl, og det er rekord

SKAGEN: Skagen Bryghus har "gryden" i kog til de mange Julebryg der skal brygges.

- I år kommer vi helt op på 8 forskellige juleøl, når vi kommer i mål, fortæller Søren Folden fra bryghuset og fortsætter:

Den første er tappet, det er Gårdnisse, som vi hvert år tilfører et nyt krydderi og i år er der tilsat lidt chili så den "prikker" en anelse på tungen, når man liiige svinger den rundt i munden.

Herudover skal vi selvfølgelig have gang i Klitnisse julebryg som Bryghuset bryggede første gang i 2006, den er godkendt og præmieret af selveste Julemanden, her er ikke ændret ved opskriften siden første bryg, det er stadig den dejlige runde fyldige maltede julebryg som vi kender den.

I 2017 blev "Skovnisse født", vi syntes at der skulle ske noget nyt, så vi bryggede denne mørke belgisk inspirerede "Munkeøl" med masser af belgisk kandis, den fik en fantastisk modtagelse.

- I år laver vi en ny adventskalender, hvor man får en HELT ny øl hver søndag i advent, øllene er ikke brygget før, og kan kun smages ved enten at købe Adventskalenderen eller komme i baren på Bryghuset, hvor vi frigiver øllet den pågældende søndag i advent.

Den sidste julebryg der kommer på hanen, er "Den Gale Skovnisse", det er en julebryg med Knob Creek Kentucky Bourbon.

"Den Gale Skovnisse", som kun kan smages på fad i Bryghuset’s bar, den er klar i uge 42 sammen med Klitnisse & Gårdnisse.

- Og vi vil fra d. 23. december have otte forskellige juleøl på hanen, det er aldrig sket før i Bryghusets historie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...