Sidst Wakenshaw gæstede kulturhuset var i 2015 med showet Kraken. Da oplevede publikum - opløst i tårer - at blive spiddet af hornet fra en enhjørning. At være solister i et 40-mands stort orkester, og at blive udsat for en ganske morsom udgave striptease af en mand i særdeles stramt sort lycra.

- Det var hyle-morsomt, og alle uden undtagelse måtte som minimum trække kraftigt på smilebåndet. Vi andre hulkede af grin" lyder det fra Lotte Krukiewicz, Kappelborg, som samtidig opfordrer alle, der trænger til et godt grin, til at møde op.

- For det første er det jo ikke hver dag, at en af verdens bedste, unge "silent-comedy"-stjerner lægger vejen forbi Skagen, og for det andet, så er det jo sundt at grine. Når vi griner sammen, sænker vi vores parader, og det kan vi alle trænge til en gang i mellem.

Stjernedrys

Hvad Wakenshaws nye show byder på, vides ikke med bestemthed, men fra kulturhuset lyder det, at anmelderne rundt om i verden rundhåndet har drysset stjerner ud over deres anmeldelser af Nautilus, så forventningerne til det kommende show er høje. Publikum kan således denne gang glæde sig til, at den mega gakkede Wakenshaw snor sin lange og leddeløse krop ind og udad forskellige karakterer, scenarier og vittigheder. Showet byder blandt andet på sketchs, hvor kloge dyr møder dumme mennesker. En dinosaur, der forbereder sig til en dejlig lang lur. Jesus, der går på vandet, og en Rapunzel på udkig efter kærlighed. Sketchsene væves sammen undervejs, og resultatet er et energisk, skørt og hysterisk sjovt show, lyder det afslutningsvist fra kulturhuset.

Uden ord

Nautilus er som skrevet et silent-comedy-show, hvor Wakenshaw mimer og udfører physical comedy. Forestillingen er således uden ord, og kan opleves af alle uanset nationalitet. For at sikre den gode oplevelse skal publikum dog som minimum være 14 år.

Mere information og billetsalg på kappelborgskagen.dk samt Skagen Turistbureau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...