SKAGEN: Politisk interesserede skagboer og nordjyder kan møde Nordjyllands tredjestørste stemmesluger ved sidste års folketingsvalg. Venstres Karsten Lauritzen stiller op til et offentligt debatmøde på Skagen Hotel, mandag 27. januar kl. 17.

Den nuværende næstformand for Venstres folketingsgruppe, forsvarsordfører og tidligere skatteminister vil give bolden op med et indlæg under overskriften ”Mere gang i Nordjylland”, men der er også lagt op til en diskussion om den nye, socialdemokratiske regerings politik i det første halvår efter valget den 5. juni – en præstation, der ikke just har udløst klapsalver blandt oppositionspartierne i den blå blok under den nye Venstreformand Jakob Ellemann-Jensens ledelse.

- Vi glæder os til at få en opdatering om den seneste politiske udvikling på Christiansborg, og forhåbentlig vil mange skagboer møde frem for at høre og medvirke til diskussionen. Alle er velkomne, uanset partifarve, siger Erik F. Andersen, formand for Venstres vælgerforening i Skagen.

Karsten Lauritzen fik ved valget 18.335 personlige stemmer, heraf 2.039 alene i Frederikshavn-kredsen, hvor han var den klart mest populære Venstre-kandidat. Det rakte til en tredjeplads blandt samtlige nordjyske folketingskandidater, efter den nuværende statsminister Mette Frederiksen og lige i hælene på Aalborg Nord-kredsens venstrekandidat Preben Bang Henriksen.

Senere samme aften holder Venstre i Skagen sin årlige generalforsamling, hvortil kun medlemmer har adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...