Det er Karis Din Boutique på Toppen, som fylder to år

Din Boutique på Toppen fejrer 2 år, og i den anledning er der et hyggeligt arrangement på Skagen hotel 7.november kl.1900.

Der vil blive modeshow, bespisning, udlodning af gaver og underholdning.

- Vi lægger op til en forrygende efterårsaften med hygge og socialt samvær, fortæller Kari Hamre.

Din Boutique på Toppen står for modeshow, og viser efterårets nyeste mode. Tøj i både rummelige størrelser op til 56 , og helt ned i størrelse 38.

Og du behøver ikke rejse ud af byen for at købe undertøj , for i Din Boutique på Toppen er der lækkert undertøj, de nyeste farver og rigtig gode modeller til gode priser, lover fødselaren.

Skagen hotel vil byde på en lækker tapas tallerken med tilhørende drikke. Underholdningen står Kari Hamre selv for.

I tillæg til at drive sin butik er hun også klassisk og rytmisk sangerinde, og optræder med forskellige professionelle musikere. Denne aften har hun med sig Jan Rønø på guitar. Hun er også i gang med et nyt musik projekt, lydhealing og intuitiv kanaliseret sang, og vil i fremtiden kunne tilbyde lydhealingskoncerter i små og store sammenhænge.

- Denne aften bliver der derimod ”hygge” musik som passer til årstiden og de lange mørke efterårsaftener, fortæller Kari Hamre.

De to år er gået godt. Din Boutique på Toppen fokuserer på unikke ting, man ikke får andre steder.

- Kunderne bliver så glade når de ser der er den mangfoldighed der er at vælge imellem. Der skal være noget for enhver, og de sætter stor pris på at de finder unikke ting, som man ikke ser alle steder. Hun har oplevet meget god respons, og der kommer hele tiden nye kunder til.

- I tillæg til tøj har jeg også unik kunst fra kunstnere i Nordjylland. Kunst og tøj harmonerer godt sammen og skaber er skøn atmosfære af vakre farveklanger. Nu glæder vi glæder os til en hyggelig aften på Skagen hotel. Der vil være anledning til at købe tøj til reduceret pris denne aften. Der er endnu nogle billetter tilbage, og de kan købes i Din Boutique på Toppen, Skagen hotel eller Foldens hotel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...