50-året for Woodstockfestivalen markeres i september

SKAGEN: Lørdag 28. september kalder Kappelborg til fejringen af 50-året for Woodstock-festivalen med masser af fed musik, god stemning og en fyldt sal, lyder det fra Kappelborg

WOODSTOCK foregik, mens Vietnamkrigen endnu var på sit højeste og i en tid præget af kold krig, våbenkapløb og raceopgør på den ene side og frisind, blomsterbørn og ”The Summer of Love” på den anden.

Mange ser festivalen for at være et af højdepunkterne i sen-tressernes ungdomsoprør og hippiebevægelsens opgør med bedagede samfundsstrukturer.

Et kulturelt nybrud, der herhjemme bl.a. affødte bl.a. studenteroprøret i ’68, kønskampen i ’70erne samt grundlæggelsen af Christiania og Roskilde Festival i 1971.

Men også musikalsk satte WOODSTOCK dybe spor i eftertiden.

Festivalen står i dag som et lysende monument over den innovative og legelystne ånd, som prægede i 60ernes musik.

Rock n’ Roll-musikken var blevet allemandseje og flirtede med musikalske genrer fra hele verden, mens blues, folk og protestsangere oplevede en stor revival. Eksperimenterne i 60erne var mange, og på få år gik musikken fra Buddy Holly, Elvis og Hank Williams til Jimi Hendrix, The Who og The Band.

Publikum kan glæde sig til en musikalsk hyldest til datidens største ikoner serveret af en række af nutidens bedste musikere, hvor af flere tidligere har optrådt på Kappelborg under navnet ”Uhrband Stöjband”, her under blandt andre sangerinden Louise Stöjberg og trommeslager Casper Mikkelsen. Bandet præsterede i såvel 2015 som 2016 en udsolgt koncert, da de optrådte med koncerten ”Celebrating The Last Waltz”. Koncerten var en sprudlende og personlig hyldest til verdens vel nok bedste koncertfilm med musik af bl.a. The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Joni Mitchell, Neil Young, Van Morrison og Neil Diamond m.fl., og bandet tog publikum med storm..

Flere informationer og billetkøb på kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...