Skagen Onsdag udkommer med nyt design

SKAGEN: Når du i morgen får denne uges udgave af Skagen Onsdag i hånden vil den være i et nyt design. Men indholdet vil være det samme, båret af journalistik, og mit ønske om, at skrive hvad der foregår i Skagen, Ålbæk og resten af området. At fortælle, hvad der optager jer, er min vigtigste opgave.

Vores avis har fået et grafisk mere moderne udtryk. Det er ikke kun Skagen Onsdag som papirudgave, der er blevet forynget.

Også sitet Skagenonsdag.dk har fundet sin nye form, som er lidt lettere og mere elegant end den tidligere netavis. Samtidig er det vores ønske, at net-udgaven virker mere mobilvenlig, forstået på den måde, at flere og flere læser vores historier på mobilen, og deres oplevelse vil vi gerne gøre så god som mulig.

På sigt er det også muligt med den nye web-udgave, at lægge video ind, og det glæder jeg mig til.

Siden min tiltrædelse i midten af april har jeg arbejdet hårdt på at gøre vores webudgave mere nyhedsdrevet og mere orienteret mod hele kommunen.

Samtidig er der jo plads til mange flere billeder på internettet. Derfor er det en god idé, at klikke ind på skagenonsdag.dk en gang om dagen, hvis du gerne vil se mine opdateringer.

Hvis du vil være først med nyhederne fra os er det på nettet, du finder dem, og alle net-historierne bliver markedsført på facebook. Til slut vil jeg håbe, at I læsere bliver ved med at kontakte mig med stort og småt om Skagen og Ålbæk.

Jeg får heldigvis rigtig mange mails og opringninger. Tak - bliv endelig ved med det.

Nu vil jeg ønske jer alle god læselyst - både på papir og på sitet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...