Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg godt forstå, at rigtig mange mennesker gerne vil være i Nordjylland om sommeren. Vi har så meget at byde på. Og hvem kender Nordjylland bedre end os, der bor her?

Derfor har vi år valgt at lade alle vores nordjyske ugeaviser summe af sommer i seks uger. Vores historier skal være inspirerende og handle om de ting, vi netop kan vælge at gøre, nu hvor det måske ikke lige gik, som vi havde planlagt sommeren skulle være. Vi vil fortælle om alt det skønne, du og dine gæster kan opleve her hos os. Og vi gør det sammen med folk, som i år har sagt ja til at være sommerskribenter og dele ud af deres særlige steder. Vi håber og satser på, at vi ved noget om Frederikshavn Kommune, Vendsyssel og resten af Nordjylland, som du ikke ved. At vi som lokale kan give hinanden og vores turister nye oplevelser i denne særlige sommer, hvor mange holder fri herhjemme. Vi skriver med hjertet om steder og aktiviteter, som vi synes andre skal bruge tid på. At opleve noget helt særligt er forskellig fra menneske til menneske, og mon ikke sommeren 2020 bliver den sommer, hvor mange af os får tid til at besøge et sted, vi kender godt eller tit har tænkt på, at det ville vi gerne se en dag, men da det lå lige om hjørnet, er vi aldrig kommet afsted.

Personligt holder jeg af udsigter og har ofte sagt, at jeg en dag skriver en guide om bænke, jeg har siddet på og nydt udsigten. Aktiv ferie tiltaler mange af os, og vi har mange fine steder at cykle sig en tur ( og på toppen af bakken er der en god udsigt). Strandene findes ikke bedre, og vandet er allerede ret varmt. Vi har utrolig mange skønne havne i Frederikshavn Kommune, som jeg gerne lægger vejen forbi. Sidst men ikke mindst er der vandet i alle former. Havet, søerne, åerne og fjordene, som jeg finder i andre dele af Nordjylland. Kender du mig ved du, at jeg er ret vild med at ro havkajak, og jeg bestemt regner med, at vi får endnu flere skønne stille sommerdage og aftener, hvor jeg kan komme på vandet i min kajak. Kort sagt, jeg glæder mig til at være i Nordjylland denne sommer, og det er jeg ret sikker på, du også gør.

Har du noget på hjertet, så send mig en mail med tekst og fotos fra dit særlige sted til redaktion.folkebladet@nordjyske.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...