Forårsrevyen tilbyder nordjyderne en håndsrækning med julegaveindkøb, men revyholdet selv får ingen juleferie.

Det er blevet mørkere og koldere, men der er noget vi alle ser frem til. Vi kan mærke det, vi kan dufte det, vi føler det. Nu sker det snart; det, som vi alle går og venter på og tæller ned til: FORÅRSREVY 2020.

Men allerførst er det jul og det betyder at vi igen skal navigere i decembers ekstra travle arbejdsdage, nissefester i børnenes institutioner, julefrokoster, kagebagning og julegaveindkøb. Og med hensyn til det sidste, julegaverne, kan Forårsrevyen gøre din måned mindre hektisk og julestresset.

Nu kan du nemlig give revyen som julegave. Det kræver kun et par klik på revyens hjemmeside: www.forårsrevy.dk og så har du alletiders julegave til manden, konen, onklen, tanten eller en helt anden du vil glæde, der kan sætte gang i lattermusklerne og sent vil blive glemt! Og er man selv den, der trænger mest til en god aften med et godt grin, er det ikke forbudt at lægge en gave til sig selv under juletræet. Revyholdet lover at Forårsrevy 2020 på Hotel Hvideklit bliver en fest. Revyholdet har siden august holdt adskillige tekstmøder og nu er langt de fleste tekster valgt ud – og der bliver i høj grad noget for alle. Selvom revyen er en klassisk lagkagerevy med en god blanding af musikalitet, satire, galskab og komik, bliver der også plads til fornyelse og et moderne udtryk, siger revyens instruktør Kalle Meyer Vestergaard.

Med premiere den første fredag i marts får revyens skuespillere og orkester ikke meget tid til at holde fri i julen. Der skal øves med tekster og melodier, så numrene kommer så godt ind under huden at alt står skarpt og gennemarbejdet på den store flotte scene til marts 2020. Billetsalget åbnede i november og med ca. 700 solgte pladser i salen er knap halvdelen af billetterne solgt, så det er med at skynde sig, hvis man vil have billet til en af de mere populære aftener.

Forårsrevyen som har fået undertitlen ”2020 – og hva’ så?” spiller på Hotel Hvideklit i Bunken 6., 7., 11., 12., 13. og 14 marts 2020.

Hele Forårsrevyen vil gerne ønske alle rigtig glædelig jul og godt nytår – vi ses til marts!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...