1. december er Julemanden tilbage i Skagen Havn

SKAGEN: Om godt 1 uge kommer Julemanden til Skagen fra Grønland. Søndag 1. december stævner julemanden, med sin nissefamilie, ind i Skagen havn og lægger til kaj ved Skagen Fiskerestaurant.

I den forbindelse har vi fået et julebrev fra julemanden på Grønland.

Kære alle skawboere, såvel børn som barnlige sjæle, alle gæster og turister i byen. Nu nærmer tiden, hvor jeg sammen med min familie flytter til Skagen i december.

Ho-ho, hvor vi glæder os. Nissebørnene spørger hver dag, hvornår skal vi afsted. De kan ikke vente med at komme til Skagen.

Det kan jeg heller ikke. Når jeg ser alle de børn, der er mødt op på kajen de andre år, så rører det dybt i midt julehjerte. Børn der venter og tror på Julemanden.

Når vi så kører i hestevogn med de skønne ”rensdyr” og vinker til alle på vej op til julebyen ved Vandkunsten, er det dejligt at se alle de glade børn og voksne, der er i julehumør. I julebyen venter en godtepose til alle børn, efter de sammen med mig, julemor og nisserne har danset omkring det store juletræ.

Skagen Handelsstands Forening har pyntet de flotte julehytter og i hytterne har De Blå Spejdere godter til både børn og voksne.

Ho-ho, Julemanden får tit det spørgsmål: Hvor er kanen og rensdyrene? Da jeg ikke må have rensdyrene i gaden i Skagen er de parkeret ved Farm Fun i Aalbæk hos alle de andre dyr og bliver fodret godt op, så de er klar til den store flyve tur, når jeg skal ud med gaver 24. december.

Når jeg går rundt i Skagen og møder alle børnene, har jeg selvfølgelig en kurv med søde sager. Alle børnene i Skagen er søde, siger altid tak og er taknemlig, når de får noget fra kurven og så er der high five mellem julemanden og børnene.

Jeg elsker besøget i Skagen og holder meget af at besøge de handelsdrivende, hvor de butiksansatte har travl med at pakke julegaver ind og jeg ser de gør det med et smil og en glædelig jul til kunderne.

Julemanden får også tilsendt lidt gaver fra nisseværkstedet på Grønland, til at dele ud blandt børnene i Skagen. Du kan følge med i julens program i Skagen, hvornår det bliver.

En gratis tur med hestevogn gennem byen elsker jeg også, især ture med alle de besøgende i Skagen.

Da i ikke kan komme til at klappe mine rensdyr, sørger Farm Fun for at der bliver nogle andre dyr, bl.a. marsvin og geder, som børn kan kæle med.

Jo, der er meget at glæde sig til når jeg og nissefamilien kommer til Skagen og møder jer alle.

Vi ses i Skagen i december hver lørdag fra kl. 10.00-15.00 og hver søndag fra kl. 11.00-15.00.

Indtil da, En Glædelig December Jul til alle jer.

Fra Julemanden, Julemor og nisserne – Ho-HO.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...