Voergaard byder til julemarked og storslået juleiklædning skabt af Bjarne Als

KOMMUNEN: Voergaard Slot er igen klar til det årlige store julemarked der i år holdes over to weekender, nemlig fra fredag 29. november til søndag 1. december 2019 og fra lørdag 7. til søndag 8. december.

Jul på Voergaard Slot er blevet en af nordjyllands største juletraditioner, et samlingssted hvor venner og familie mødes for at komme i julestemning i slottets historiske rammer .

At opleve jul på Voergaard Slot er at opleve en af julens helt store traditioner.

Voergaard Slot bliver igen i år klædt på til julemarked, og kongelig hofleverandør Bjarne Als, Bering House of Flowers, København, får igen ”frit løb” i de smukke stuer.

Årets tema bliver ”Julebal på Slottet”. Det julepyntede slot kommer til at emme af eventyr.

Bjarne Als og hans dygtige personale vil være til stede alle dage.

Som noget nyt har Bjarne Als fået endnu mere plads at bolte sig på, hvorfor han i år også vil være at finde i hele Riddersalen, ligesom Bjarne Als har lånt smukke kjoler fra Kjoleskrædderen Kathrine Kaisen, Frederiksberg.

Disse kjoler indgår i pyntningen af slottet.

Flere end 70 udstillere præsenterer julens nyheder, og alt det der hører til julen.

På julemarkedet omkring slottet kan gæsterne blandt andet købe årets julegaver, opleve julepynt, dekorationer, finde julens lækkerier, værtindegaver, spændende ting til hjemmet m.m.

Flere udstillere byder også på julens godter og lækkerier, så det er muligt at bruge en hel dag på at gå på opdagelse blandt udstillerne, og få stillet sulten og sluttet tørsten undervejs.

- Det er med bankende julehjerte, at vi nærmer os julemarkedet på Voergaard Slot og mit team og jeg glæder os ved tanken om, endnu engang at skulle klæde slottet på til julemarked.

- Lige siden vi forlod Voergaard Slot sidste år, har vores drøm været at “Bal på juleslottet” skulle være årets tema. Vor intention er, at man skal drages af stemningen om en jul i dansens, musikkens og ikke mindst juledekorationens hyggelige univers.

- For at skabe den rigtige stemning har vi allieret os med Kjoleskrædderen Kathrine Kaisen, Frederiksberg.

- Kathrine har lånt os nogle af hendes smukkeste kjoler, som skal danse rundt om de smykkede juletræerne på slottet, siger Bjarne Als.

Voergaard Slots bestyrelsesformand, advokat Anker Laden-Andersen glæder sig over, at det igen i år er lykkedes at få en kapacitet som Bjarne Als til at bistå med pyntningen.

- Dermed sikres det, at den høje kvalitet, der har været i pyntningen fortsætter.

Advokat Anker Laden-Andersen er sikker på, at det bliver en enestående oplevelse at se slottet og den nye pyntning.

Sidste år var der over 11.000 besøgende, og håbet er naturligvis, at det gentager sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...