KOMMUNEN: Efter mange år som bestyrelsesformand trådte tidligere skibsfører og skibsreder, Valter Merrild Hansen, i foråret tilbage som formand for bestyrelsen på MARTEC.

- Siden har det været vigtigt for MARTECs bestyrelse, at finde en erstatning med kompetence, erfaring og indsigt i både søfart og rederidrift, som færdes hjemmevant i det Blå Danmark, oplyser den konstituerede formand, Kim Sørensen .

Og det er nu lykkedes, idet Jens Ditlev Lauritzen er indtrådt i MARTECs bestyrelse.

Jens Ditlev Lauritzen kommer med en solid baggrund inden for søfart, og påbegyndte sin uddannelse som assistent i Lauritzen Peninsular Reefers.

Han er ligeledes uddannet på Kogtved Søfartsskole, og har international erfaring som befragter i både London og New York ud over København.

I 1997 indtrådte Jens Ditlev Lauritzen i Lauritzen Fondens bestyrelse, og i 1998 som direktør for Lauritzen Bulker frem til 2009.

Siden 2009 har Jens Ditlev Lauritzen varetaget formandsposten i Lauritzen Fondens bestyrelse.

Jens Ditlev Lauritzen begrunder blandt andet sin indtræden med et ønske om, at være en del af det Blå Danmarks uddannelse- og forskningsudvikling som står foran store og spændende udfordringer.

Ud over bestyrelsesposten på MARTEC er han formand for Fødevarebanken, Formand for Rederklubben under Danmarks Rederiforening, Formand for Klampenborg Galopselskab og bestyrelsesmedlem i Dansk Galop Forening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...