Oplev ham med den nye trio ”Things We Do For Love”

SKAGEN: Det er tre rutinerede musikere, der går på scenen, når Musikforeningen Knuth og Kappelborg onsdag 19. juni kl. 20 byder indenfor til urpremiere på den nye trio i dansk musik; Peter Busborg, Jørgen Thorup og Ivan Pedersen.

Trioen har givet sig selv navnet ”Things We Do For Love” ud fra tanken om, at repertoiret denne aften bliver en skøn blanding af alt det musik, som deres musikalske hjerter er fulde af. Egne melodiske rock-sange, blandet med udvalgte klassikere fra den tidløse pop/rockmusik fra 70érne og frem til nu – og alt sammen for fuld udblæsning.

- Vi er egentlig bare tre gamle venner, der igennem tiden har skrevet meget musik sammen, sunget på hinandens albums og i øvrigt bakket hinanden op i hvad vi gjorde. Og nu har vi besluttet os for at springe ud som trio” lyder det med et smil fra Ivan Pedersen.

- Vi griner og hygger os, som var vi et nystartet drengeband. Det er helt vildt. Vi har jo været i branchen i en menneskealder efterhånden. Vi kan bare ikke lade være.

Ivan Pedersen glæder sig til at dele trioens glæde og energi med publikum på Kappelborg.

- Både Thorup og jeg har jo spillet der før, og vi ved, at en koncert på Kappelborg får os helt tæt på et engageret publikum, og det er netop det – at vi er tæt på publikum, og kan mærke dem – der er brændstoffet til vores optræden. Så en koncert i sådanne intime omgivelser er det perfekte sted at starte vores optræden som trio. Der kan vi mærke efter, hvad der virker, så publikum kan godt glæde sig. Det bliver en aften, hvor alt kan ske.

Peter Busborg startede professionelt i Funk Big Bandet Blast, men har også medvirket som backing-sanger under et hav af Melodi Grand Prix’.

Som solist har Peter Busborg 2 egne albums på CV’et og adskillige af DR´s ugens uundgåelige på samvittigheden.

Han har skrevet sange til flere andre danske musikere lige fra Sanne Salomonsen og Erann DD til Birthe Kjær og Peter Vesth.

I ”Things We Do For Love” folder Busborg sine vokale specialer ud i nogle af sine bedste egne titler samt i et par af de skønne klassikere, som netop han mestrer bedre end nogen.

Fra sin ungdommelige start som sangskriver og solist i sit første eget band, V6, over sin karriere gennem 15 år som den velsyngende, nye pianist i Shubidua og frem til sin vokale frontposition for Hardinger Band har Jørgen Thorup gennem årene markeret sig om en af landets allerbedste pop-rocksangere.

Thorups CV er en palet af forskelligartede indsatser i dansk musik: Komponist, sanger, pianist, frontmand, sidemand og musikpolitiker og inspirator/lærer i skolernes musik -undervisning. I ”Things We Do For Love” excellerer Thorup med de bedste af sine egne sange, og synger selvfølgelig nogle af alle de populære covers, så ikke et øje er tørt.

Trioens Grand Old Man, Ivan Pedersen, er her i sit 52-ende år på scenen tilbage på det slagtøj, han trakterede i sin Aalborggruppe, McKinleys tilbage i 1966.

Pedersen har skrevet og indspillet mere end 20 albums over tid, og har optrådt i masser af TV shows i ind- og udland samt turneret i en række europæiske lande.

Adelsmærket var sangen Love in Siberia, som endte på Billboards Hot 100 liste.

I ”Things We Do For Love” synger Ivan de bedste af sine egne sange, og blandt klassikerne den sang, der har givet denne trio sit navn: Things We Do for Love (10 CC).

Ivan Pedersen har flere gange tidligere optrådt på Kappelborg – blandt andet med bandet Sing Sing Sing -, og har efterhånden sit faste publikum i Skagen.

For nuværende er Skagen det eneste sted i Nordjylland, hvor trioen kan opleves indenfor den nærmeste fremtid. For yderligere information og billetsalg se kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...