Under corona-nedlukningen har vi ikke gennemført fysiske møder, men nu er Erhvervshus Nord igen klar til at give iværksættere uvildig vejledning om at starte egen virksomhed, oplyser de.

Onsdag 24. juni vil iværksætterkonsulent Sidsel Schmidt Andersen være at finde til drop-in møde i Skagen. Efter ferien er der drop-in møder torsdag 23. juli og tirsdag 25. august.

Hvis man er skawbo og går med tanker om at starte sin egen virksomhed, behøver man ikke at køre særlig langt, hvis man vil vende sin idé med en professionel iværksætterkonsulent.

Erhvervshus Nord, som tilbyder uvildig vejledning til kommunens iværksættere, flytter nemlig deres iværksætterservice til Skagen én gang om måneden.

- Hvis man har et fuldtidsarbejde, kan det måske være svært at afse tiden til at køre til Frederikshavn for at vende sin forretningsidé. Som en service til potentielle iværksættere i Skagen, rykker vi derfor fysisk til Skagen én gang om måneden om eftermiddagen, så det er nemt at droppe forbi eller booke en tid til en længere snak, forklarer Sidsel Schmidt Andersen, iværksætterkonsulent hos Erhvervshus Nord.

Iværksætterkonsulent Sidsel Schmidt Andersen vil være at finde i turisthusets lokaler på Vestre Strandvej 10 fra klokken 16-18. Man er velkommen til at booke tid hos Sidsel på telefon 22 31 84 03.

Man kan også komme forbi uden tid, hvor der så kan forekomme lidt ventetid.

Iværksættervejledningen henvender sig også til virksomheder, der er op til fem år gamle, og som gerne vil have sparring på deres forretning.

Så både potentielle iværksættere og yngre virksomheder er yderst velkomne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...