Revyaften fra vinterbaderfestival sættes op tre gange, så skagboerne kan se den

SKAGEN: Vinter og is hører sammen, og det gør det også i bogstaveligste forstand på Is-caféen i denne vintertid. Det sker som en “udløber” fra den netop afholdte vinterbaderfestival i Skagen. Her har en lille flok af de lokale vikinger nemlig for længe siden besluttet, at de ville lave en revy, eller et slags “syngespil” i forbindelse med den store festaften for alle deltagerne ved badefestivalen.

Det lykkedes over al forventning, især ved hjælp af en halv snes badepiger - og en enkelt mand – som aktører på de skrå brædder.

Med Rita Eeg som tekst-skriver og instruktør, og med Poul Bendixen som musiker fik man strikket et lille festligt show sammen, der på munter vis beretter om alt det gode, herlige og pudsige, man kan opleve i det kolde havvand ved Sønderstrand i

Skagen – alt sammen på nogle af de gode gamle revymelodier, som alle kender.

Forestillingen blev en stor succés – men kun for deltagerne i festen, hvor langt de fleste jo var udenbys gæster. Med andre ord: Alle ikke-badende skagboer har kun hørt om den. men ikke haft lejlighed til selv at se den!

Det bliver der nu mulighed for de tre kommende søndage på Is-caféen – d. 24. februar, d. 3. marts og den 10. marts. Der vil en lidt reduceret udgave blive opført hver søndag eftermiddag kl. 16. – Der er fri entré, men publikum opfordres til som tak at give et lille bidrag til Is-caféens støtteprojekt for de kræftsyge børn på hospitalet i Skejby – og til at komme i god tid! Der er begrænset plads.

Badetøj er ikke påkrævet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...