Kræn West indtager scenen lørdag 20. oktober

SKAGEN: Lørdag 20. oktober serverer Jonna på "Kompasset" underholdning i topklasse på det hyggelige spillested på Havnepladsen.

Mellem 15-18 er det den nordjyske trio Kræn West, der indtager scenen og serverer alle de smukke irske sange, hvor der bliver brug for eftertænksomhed, men også mulighed for at synge med på de kendte irske pubsange.

- Nærmere præsentation af Kræn West er vel næppe aktuel, da de tre garvede musikere jo flere gange har optrådt i Skagen, og alle kender jo Jens Memphis fra hans tid i "De gyldne løver" - Jens Ole Jensen fra "Schwaampiis Venner" og Peter Sørensen som bor i Skagen, er jo kendt for sit mangeårige samarbejde med Fisker Thomas, lyder det.

I 2017 var Kræn West en tur rundt i Danmark hvor de hyldede deres gode gamle fælles ven, Fisker Thomas.

- Turen var en stor succes, og det var dejligt at se og høre hvor glade publikum var for at kunne synge med på alle de gode gamle viser, fortæller Peter Sørensen.

Den 20. oktober på "Kompasset" vil der ind imellem de smukke irske viser også blive plads til nogle gode Fisker Thomas viser.

- Kræn West går på scenen 15.00 og der er gratis adgang, kolde øl i hanen og højt humør hos Jonna og hendes pragtfulde personale, så mød op, men kom i god tid, der bliver rift om pladserne, lyder opfordringen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...