16. november holdes et stort koncertarrangement i festsalen

SKAGEN: Efter flere hyggelige møder mellem jagtkonsulent Kurt Thomsen, Ålbæk, Andreas Heegaard Christiansen, Gaardbogaard og Peter Sørensen, Skagen, afholdes der fredag 16. november et stort koncertarrangement i festsalen på Gaardbogaard hvor temaet er "Irish Evening and good old irish music".

Det hele starter klokken 18.30 og dørene åbnes klokken 18.

Koncertmenuen består af Irish stew og som dessert serveres der en "Irish Coffee" hvorefter Kræn West går på scenen og leverer to afdelinger med de smukke irske melodier.

- Vi har lavet en aftale med Rene fra "Den Fornøjelige" i Ålbæk som sørger for menuen, så det er lagt i de bedste hænder, og i baren kan man købe drikkevarer til fornuftige priser og musikken hører til i topklassen, så det bliver en helt fantastisk oplevelse, fortæller Andreas Heegaard Christiansen.

- Kræn West er "still going strong" og vi stiller op i topform, fortæller Peter Sørensen, der med sig i Kræn West har Jens Ole Jensen og Jens Memphis.

Billetterne kan købes hos Spar Ålbæk eller på "Den Fornøjelige" i Ålbæk eller hos Peter Sørensen, Skarpæsvej 147 i Skage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...