Skagen Bio tager en gevaldig tur på internettet på lørdag eftermiddag.

Det er dog ikke i bogstaveligste forstand, men i en ny animationsfilm fra Disney – Vilde Rolf smadrer internettet.

Filmen har premiere lørdag i stedet for, som vanligt, om søndagen, fordi biografsalen på søndag er optaget af finalen i et stort computerspil – Major League Finale.

I Vilde Rolf smadrer internettet må videospilskurken Rolf og hans bedste ven, Vanilje von Schlick forlade de trygge rammer i Litwaks spilarkade i et forsøg på at redde hendes spil, Sukkerchok.

Deres søgen fører dem ud på det store, uopdagede internet, hvor de må søge hjælp hos internettets beboere for at finde vej. De får en virtuel hånd af Yesss, chefalgoritme og drivkraften hos det trendskabende videosite BuzzzTube, og Shank en hårdkogt racerkører fra et brutalt bilspil kaldet Slaughter Race, et sted, som Vanilje falder pladask for.

Så nu er Rolf bange for at miste den eneste ven, han nogensinde har haft.

Succesfilm

Tirsdag, torsdag og søndag i næste uge viser biografen igen succes-filmen A Star is Born.

Filmen havde premiere i december i fjor, men da nåede langt fra alle, som ville se filmen , at komme i biografen.

Filmen er en af filmene i Biografklub Danmark.

Tøseaften

Onssdag aften i næste uge er der tøseaften i biografen. Det er den nye danske film Mødregruppen, der er på programmet.

I Hong Kong lever den nybagte mor Line det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed.

Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted hendes mand vil lede - hendes sydfynske hjemby.

Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe.

Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line står til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen.

Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

På rollelisten er blandt andre Danica Curcic, Anders W. Berthelsen, Julie Agnete Vang Christensen og Lærke Winther.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...