Den danske jazzsangerinde og Ben webster – prismodtager Sinne Eeg har de senere år markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa. Med rytmisk sikkerhed, uovertruffen harmonisk sans, og en sikker og charmerende sceneoptræden indtager hun scener verden over, og har også flere gange tidligere tryllebundet publikum på Kappelborg. Lørdag d. 5. september, til kulturhusets populære frokostjazz gør hun det igen. Denne gang i godt selskab med den tidligere Ben Webster prismodtager, bassisten Lennart Ginman, den tidligere modtager af Jakob Gades Legat, pianisten Martin Schack, samt den svenske trommekomet Zoltan Csörcz. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group, og så bliver det ikke meget bedre på den danske jazz-scene. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til ”de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen. Bandets koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen. ikke mindst i Sinne Eegs suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse.

Vanen tro serverer kulturhuset i samarbejde med Iscaféen / Bamsemuseet sild, fiskefrikadeller og ost inden koncerten. Men grundet covid-19 bliver det ikke tag-selv-buffet som tidligere. ”Det er vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig trygge, når de besøger os, og vi har derfor valgt buffeten fra denne gang” forklarer arrangørerne, der i stedet selv vil sørge for, at publikum får noget på tallerkenen. Ligeledes er publikumskapaciteten sat ned, så det gør det nemt for publikum at holde afstand til hinanden.

Kappelborg har siden 2015 præsenteret flere store danske og internationale navne jazznavne til husets traditionelle frokostjazz. Foruden Sinne Eeg har blandt andre også Cæcilie Norby, Nancy Harms og senest Søren Sko i selskab med Benjamin Koppel indtaget frokostscenen på Kappelborg.

Flere informationer på kappelborgskagen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...