Der bliver fuldt hus i Arena Nord fra torsdag kl. 16

FREDERIKSHAVN: Så er Arena Nord for alvor ved at køre alt i stilling til årets helt store oplevelse - Nordic Brew Festival og Nordic Ink Festival - som løber af stabelen allerede fra torsdag.

Der er nemlig aftentyvstart torsdag, hvor der er åbent i Arena Nord fra 16-22.

Fredag og lørdag går det løs fra 12-22.

- Der er kælet for detaljerne i det helt fantastiske set up i Arena Nord Frederikshavn og vi har både gamle kendinge og helt nye initiativer på programmet i år, fortæller projektleder Dorthe Brassøe.

Man kan møde de søde og spændende mennesker, som brænder for deres fag og som glædeligt deler ud af deres kunnen, viden og historier.

Man kan møde de mange passionerede bryggere, der fortæller indlevende om deres passion for øl eller opleve nogle af verdens bedste tatovører udfolde deres evner helt tæt på.

Der vil være god musik, fede konkurrencer, masser af kunst, øl, spiritus og meget mere og det hele bliver styret med kærlig og kyndig hånd af Anders Mundelin, Hefti og Jøden, som er konferencierer ved arrangementet.

Nordic Ink Festival er ikke forbeholdt, dem der elsker piercinger og tatoveringer.

Det fantastiske ved tatoveringer er netop, at de er for alle.

Mange kvinder og mænd kender til at have strækmærker, ar, åreknuder, pigmentfejl eller andet, som de helst vil være foruden. Nogle vælger at dække arrene med tatoveringer, men er man ikke til tanken om at dække kroppen med farvestrålende og permanent kunst, kan man i dag få kosmetiske tatoveringer, hvis opgave er at "genskabe" hudens naturlige pigment.

En kosmetisk tatovering er, når man ved hjælp af tatoveringer camouflerer skadet hud, der har mistet hudens naturlige pigment. De kan laves ovenpå ar efter operationer og hårtransplantation, men også synligheden af strækmærker, åreknuder og større brandmærker kan mindskes af en kosmetisk tatovering.

Som noget nyt kan man også ved kosmetisk tatovering genskabe det farvede område, der omgiver brystvorten.

Det bliver brugt mere og mere efter en brystoperation, hvis man har fået fjernet et eller begge bryster og fået lavet dem på ny.

Teknikken er som udgangspunkt det samme som ved almindelige tatoveringerne.

Forskellen er dog, at man ved kosmetiske tatoveringer anvender speciallavede farver, der tilpasses kundens præcise pigment. Det er en individuel proces at få lavet en kosmetisk tatovering, fordi tatovørerne altid starter forløbet med at analysere kundens hudtfarve, undetone og hydtype.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...