7-Eleven lukker på banegården i Frederikshavn i det nye år

FREDERIKSHAVN: Torsdag 31. januar 2019 bliver sidste dag, hvor der kan købes kaffe, croissanter og billetter i 7-Eleven kiosken på Frederikshavn station.

- Det er ærgerligt, at det ikke er lykkedes at holde butikken rentabel. Vi havde håbet, at 2018 skulle være året, hvor udviklingen vendte. Men trods flere års indsats er det ikke lykkedes, derfor lukker butikken, siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.

I dag betjener ni ud af 10 af DSB’s kunder sig af DSB’s digitale platforme, når de køber billetter og søger information om deres rejser. Det har været medvirkende til det svigtende antal betjeninger i butikken, men også salget af andre varer er vigende. Blandt andet underholder flere rejsende sig gennem de elektroniske medier i stedet for at købe blade og magasiner.

- Der er blevet gjort flere forsøg på at holde indtjeningen oppe ved at tilpasse udbuddet til kunderne. Blandt andet med frisksmurte sandwich til at tage med på farten. Det har ikke været nok, trods en stor indsats fra personalet, siger Aske Wieth-Knudsen.

For de togkunder, der hidtil har købt deres billet i 7-Eleven butikken, kan de fremover købe billetten i eksempelvis i DSB’s billetautomat på stationen i Frederikshavn, i 7-Eleven på stationen i Aalborg, via DSB’s App, i DSB’s netbutik .

I forbindelse med lukningen vil der i dagene umiddelbart efter være DSB personale på stationen for at give kunderne introduktion til at benytte billetautomat og andre selvbetjeningsmuligheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...