De kommende dage er der masser af musik på Skagen Bryghus. Torsdag 1 august kl.15-18.00 er det Morten L. Trio, som underholder med god gammeldags pop-rockmusik som man kan synge med på. Her vil være musik for enhver smag fra 70’erne op til 90’erne.

Fredag 2. august kl.15-18.00 spiller Small Amsterdam Kim Larsen & blandet hits´. Hjørring-bandet Small Amsterdam underholder med herlig pop-rock musik, numre fra Kim Larsen, Poul Krebs, Malurt, TV2 og meget andet vil du kunne genkende på terrassen denne eftermiddag.

Lørdag 3 august ligeledes fra kl.15 til 18. – er der intet mindre end BAMSE TRIBUTE, som spiller udelukkende Bamse’s fantastiske ørehængere og Du vil kunne skråle med på ”Vimmersvej, I en lille båd der gynger, venner kom og se” og mange flere, det bliver en eftermiddag i nostalgiens tegn. Kom og vær med.

Bryghusets køkken er klar med lækker frokost som kan nydes inden koncerterne og barpersonalet er ligeledes klar med dejligt velskænket fadøl til frokosten og musikken.

Jo Skagen Bryghus byder det dejlige sensommervejr velkommen med masser af gratis musikoplevelser på Bryghuset’s terrasse for skawbo’ere og turister.

Og de har i øjeblikket den nye lækre sommerøl ”Havstrøm” på fad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...