SKAGEN: Fredag den 22. marts fra kl. 19 har Peter Sørensen i samarbejde med D.H.F. Skagen afd., arrangeret hyggelig viseaften i ”Klitrosen” på Markvej 121 A i Skagen hvor Peter vil give publikum et indblik i et langt og indholdsrigt liv i underholdningsbranchen med sit nye show ”Det skal komme fra hjertet”.

Viseaftenen i ”Klitrosen” vil være en musikalsk tur igennem alle de oplevelser som Peter har haft og vil være en blanding af hans egne sange samt sange der har krydset hans vej.

Med sig på scenen har han denne aften Jens Memphis på fløjte, som Peter til daglig spiller med i Kræn West og som alle kender som medlem af ”De Gyldne Løver”, ligesom de to også får selskab af Birgitte Veronica Fredborg, som synger en enkelt sang. Birgitte dyrker i sin fritid lidt korsang i Skagen, så glæd jer til hendes smukke stemme.

Peter Sørensens professionelle karriere startede helt tilbage i 1972 hvor han sagde sit faste job som assurandør op for helt at hellige sig musikken. Efter nogle år, hvor han med sit eget orkester ”Fynbobanden” spillede til bl. a. kroballer over hele Danmark, blev han kontaktet af Ove Bager – ham med Lundeborgvisen, de stod og manglede en harmonikaspiller til orkestret Fynsk Harmoniforvirring. Det var egentlig tænkt som et afløserjob i februar måned, men da den den oprindelige harmonikaspiller aldrig kom tilbage, blev afløserjobbet ti ni år og i de år lavede han musik til en del af de sange, som orkestret indspillede på LP`er og CD`er.

På grund af problemer med ryggen, som resulterede i to operationer, måtte Peter i 1989 stoppe i Fynsk Harmoniforvirring, men efter endt genoptræning startede han et fantastisk samarbejde med den tidligere Fultonskipper Mogens Frohn Nielsen. Sammen underholdt de publikum med deres show

”Skipper og Peters Cafeshow” og til den lejlighed komponerede Peter musik til en del af Piet Heins digte. Tiden med Mogens Frohn Nielsen betegner Peter som den lærerigste i sit liv, da han kom ind i en hel anden verden, hvor man opdager hvor svær en verden kan være for unge mennesker, der har en hård barndom og som har svært ved at tilpasse sig de gængse normer.

I 1992 startede Peters nordjyske eventyr. Ham og hans hustru Ulla havde nogle år før besøgt Peters gode ven fra musikkens verden, Fisker Thomas og da man stod og manglede et forpagterpar på bodegaen ”Bixen” i Ålbæk flyttede Ulla og Peter til Nordjylland hvor Peter så startede som værtshus-

holder sammen med Ulla og blev fast harmonikaspiller for Fisker Thomas. De arbejdede sammen indtil Thomas stoppede i 2002 på grund af sygdom.

Siden 2000 har Peter spillet i ”Kræn West” som jo gør sig i den irske folkemusik og de har faktisk gjort det så godt, at de 2 gange har været på ”den grønne ø” og spillet koncerter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...