Prisskiltet siger 500 millioner kroner – udvidelsen er den største i Skagen Havns historie, så hvordan går det med projektet? Havnedirektør Willy B. Hansen gør status mandag den 10. februar, kl. 19.00, i Kulturhus Kappelborgs biografsal.

Skagen Havn definerer sig som en kommerciel erhvervshavn, der proaktivt arbejder for at skabe den optimale platform for vækst og bæredygtig udvikling hos havnens kunder og aktører – til gavn for lokalsamfundet. Fiskeri er en del af havnens og byens DNA, og særligt forretningsområderne fiskeri, logistik og gods vil kunne øge deres aktiviteter på baggrund af udvidelsen.

Den 28. juni 2019 tog Skagen Havn og Per Aarsleff A/S første spadestik til etape 3 udvidelsen af havnen, der har et prisskilt på 500 millioner kroner, og er den største udvidelse i Skagen Havns historie. Udvidelsen vil forandre og udbygge Skagen Havn med 190.000 m2 nyt landareal og 1.050 meter ny kaj med vanddybder på 11 og op til 13 meter.

Velkommen til en aften, hvor havnedirektør Willy B. Hansen fortæller om arbejdet med Etape 3 og status på projektet. Det bliver muligt at få et indblik i mange aspekter i det store projekt, og hvordan fremtiden ser ud for Skagen Havn med de udvidede rammer.

Aftenen er tilrettelagt i et samarbejde mellem Skagens Bibliotek og Skagen Havn. Der er fri entré til foredraget, men biblioteket vil gerne have en tilmelding på bibl.frederikshavn.dk under Det Sker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...