SKAGEN: I strålende solskin, men stadig med beskedne temperaturer, tog 27 brave Hulsig-boere grabberne i hånden og myldrede ud på veje og stier for at fjerne affald.

Få timer senere var lige så mange sorte sække fyldt op med dåser, plasticposer og anden emballage, cigaretskod og -pakninger.

Forinden havde deltagerne styrket sig ved et veldækket morgenbord, sponsoreret af Hulsig og Omegns Borgerforening. Og efter indsatsen var der igen forfriskninger i forsamlingshuset på Kandestedvej.

- På borgerforeningens vegne vil jeg gerne sig tak til dem, der i år igen hjalp med at gøre Hulsig til et pænt og rart sted at være, både for de fastboende, for sommerhusejerne og for turisterne, siger foreningens formand Carsten Kristensen.

- Vi glæder os over den store opslutning omkring initiativet. Vi lærte også nye Hulsigboere at kende og har fået flere nye medlemmer i borgerforeningen, fortsætter han.

Som i tidligere år var der også kuriøse fund langs veje og stier. Deriblandt var et kørekort, udstedt til en tysk turist, som det desværre ikke er lykkedes at kontakte. Også dele af en kofanger, et støtteben til en anhænger blev samlet op blandt mange andre effekter.

Aktionen fandt sted søndag den 14. april, og dagen efter afhentede Frederikshavn Kommune både affald og det udstyr, kommunen havde stillet til rådighed.

Borgerforeningens næste arrangement finder sted den 15. juni, når der er fællesspisning i forsamlingshuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...