Julemarked, julestemning og julehygge i Aalbæk.

AALBÆK: Lørdag 30. november inviterer Ålbæk gl. Kro i samarbejde med kulturhus Kappelborg indenfor på Kroen til en hyggelig jule-eftermiddag med frokostbuffet og efterfølgende koncert med den populære trio ”Den Gamle Sangskat”, der har Sara Grabow i front.

Sara Grabow, der er datter af den landskendte musiker Sebastian, har i mange år fortolket sin fars fantastiske sange, men har de seneste 6 år også stået i front for trioen ”Den Gamle Sangskat”.

Trioen, der foruden Grabow, har Eva Skipper på bas og Martine Madsen på guitar, udforsker de gamle klassikere på tværs af tid og sted – fra danske ”Glemmer Du” og ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Til koncerten på Aalbæk gl. Kro er det dog det store katalog af danske og udenlandske julesange, der er med i bagagen, og der er lagt op til en hyggelig musikalsk eftermiddag med stemningsfulde julesange som ”Jeg så julemanden kysse mor”, ”Hvid Jul” og ”Der er ingenting i verden så stille som sne”, velkrydret med et par af Den Gamle Sangskats egne kompositioner.

Inden koncerten serverer Kroen jule-frokostbuffet.

Billetsalg på kappelborgskagen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...