Publikum har noget specielt at se frem til, lyder det fra Kappelborg.

- Duo-set-uppet og de intime omgivelser giver god plads til Hendersons skønne vokal, og til anekdoter og snak mellem numrene. Henderson kan gå i dybden med sangene og formidle historien samt følelserne i øjenhøjde til publikum. Det bliver smukt, storladent og forførende.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner.

Hendes kunstneriske formåen imponerer de fleste, og lige så hendes karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

En dansk verdenspianist

På Kappelborg er Henderson i selskab med den anerkendte danske pianist, Nikolaj Hess, som har været Hendersons følgesvend i mange år, og er et kendt navn i dansk jazz. Hess roses af anmelderne for sit musikalske overskud og hjertesmeltende fingerspil, og har gennem sin lange karriere spillet over hele verden og på tværs af genre-spektret fra jazz, verdensmusik og klassisk musik. Til daglig deler Hess sin tid mellem Danmark og New York City, hvor han spiller med bl.a. Chris Cheek, Gregory Hutchinson og Marc Mommaas.

Koncerten er den sidste på Kappelborg i marts, men publikum kan glæde sig til april, hvor kulturhuset blandt andet byder på den populære Frokost Jazz både lørdag d. 6. og lørdag d. 20. april samt den nordjyske up-coming sangerinde Amalie Thørholm m. band, fredag d. 12. april. Til sidstnævnte koncert har medlemmer af Kappelborgs Venner fri entré.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...