Uge 42 bød på flot vejr og masser af glade børnefamilier, der benyttede efterårsferien til at udforske de mange aktiviteter, som Nordjyllands Kystmuseum havde sat i søen på museumsafdelingerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Her kunne Kystmuseets gæster deltage i en række helt nye aktiviteter, hvor der var indtænkt foranstaltninger af hensyn til corona.

- Vi har endnu ikke opgjort gæstetallene for hele ugen i forhold til 2019 men vi vurderer, at der generelt har været flere gæster i forhold til sidste år og at der også har været flere danske gæster i området.

- I forhold til vores nye aktiviteter så har vi blandt andet fået utrolig stor respons på vores Ghost Walk i Sæby. Faktisk var interessen så stor, at da den var udsolgt (begrænsede antal pladser på grund af corona), så har vi nu lanceret endnu en tur i næste uge som en god service til de gæster, der gik forgæves, fortæller Maria Groes Eldh, Salg- og Marketingchef for Nordjyllands Kystmuseum:

Skattejagten på Bangsbo Fort har været en succes igen i år, og formidler Kenneth Kristensen oplyser, at der har været næsten 1500 besøgende.

- Der har været mange familier. Godt vejr. Mange på de daglige rundvisninger. Stor interesse for mødet med fortets levende soldater.

- De kombinerede inden- og udendørs oplevelser på fortet er velegnet til krisetiden - de passer til statens anbefaling om udendørs aktivitet i efterårsferien, og folk virker glade for, at vi havde aktiviteter, siger han.

- De nye aktiviteter er blevet taget særdeles godt imod, og der har været et højt aktivitetsniveau på museumsafdelingerne hele ugen fortæller Maria Groes Eldh, Salg- og Marketingchef for Nordjyllands Kystmuseum:

”Selvom Nordjyllands Kystmuseum ligesom mange andre museer er udfordret af corona- pandemien, så har vi ikke ladet os begrænse af det. Vi har tværtimod tænkt kreativt således at børnene ikke blev snydt for hyggelige aktiviteter i efterårsferien.

Kystmuseets gæster har blandt andet kunnet deltage i en (u)hyggelig Ghost Walk i Sæby, i skattejagt på Bangsbo Fort, tage på en spændende rejse med Den Magiske Kuffert i Skagen, lege Historiedetektiv, møde spøgelsesjægere på Bangsbo, høre Allehelgensfortællinger samt se, hvordan man laver en roelygte.

Det har været en fornøjelse at se så mange glade børn og voksne i løbet af uge 42, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne, som satte pris på Kystmuseets mange forskellige aktiviteter, siger Maria Groes Eldh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...