Havedirektør Mikkel Seedorf Sørensen svarer her på Gunnar Pedersens spørgsmål.

Det viser sig nemlig, at den rute ud til molehovedet, som har været tilgængelig i et par uger, kun er ment som en midlertidig løsning.

- Det har vi ikke fået kommunikeret godt nok ud. Og det beklager vi, siger Mikkel Seedorf Sørensen.

Adgangsvejen ud til molehovedet har været besværliggjort af, at området samtidig er en arbejdsplads med meget tung trafik.

Men ruten ud til mole- hovedet er nu blevet ændret. Og i stedet for Nordhavnsvej går turen nu via Sandholm, hvorefter skilte tydeligt viser vej til en p-plads, som vil være den p-plads, der også skal bruges i fremtiden.

Herfra er det stadig nødvendigt at gå en lille omvej for at nå ud til molehovedet.

Men fra slutningen af juni er det slut med omvejen fra p-pladsen, og den planlagte adgangsvej ud til molehovedet vil være færdigbygget.

Frederikshavn Havn har desuden planer om at arrangere kørsel ud til molehovedet - som en permanent løsning - så kørestolsbrugere, dårligt gående samt andre interesserede får en mulighed for at komme ud og se molehovedet.

- I den forbindelse vil vi også gerne invitere Gunnar Pedersen med på en tur ud til molehovedet. Det her er en kæmpe naturoplevelse, som alle selvfølgelig skal have adgang til, siger Mikkel Seedorf Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...