Revyen "Tilbage til Rødderne spiller seks dage i marts på Hotel Hvideklit

ÅLBÆK: Nu er der kun ganske få dage til billetsalget til ForårsRevy 2019 starter, og det er med glæde, vi præsenterer det nye scenehold!

Sådan siger formanden for Forårsrevyen Søren Hjortnæs.

De fem aktører er: Fra det "gamle hold" Dorthe Pedersen, Lisbet Lykkegaard, Per Kjærsgaard Nielsen, Mads Vestergaard og så det nye skud på stammen, Anja Lønborg.

Anja Lønborg bor i Frederikshavn og er på ingen måde uvant med "de skrå brædder". Hun er medlem af det Damgaardske Teaterselskab, hvor hun, lige nu, er med i en opsætning med titlen "I landsbyens gadekær".

Næste års revy, der spilles i dagene den 8., 9., 13., 14., 15. og 16 marts 2019, har fået undertitlen "tilbage til rødderne". Revyen er nemlig flyttet tilbage, hvor den kommer fra, nemlig "Sundhedshøjskolen Diget", der i mellemtiden er blevet til Hotel Hvideklit.

- Vi er rigtig glade for, at det har været muligt at flytte "hjem", udtaler revyens formand Søren Hjortnæs.

- Hallen på Hotel Hvideklit er i størrelse og indretning, særdeles velegnet til vores arrangement og da vi, før vi flyttede til Skagen Strand, har været 16 år på Hvideklit, kender vi hvert et hjørne i hallen.

Revyholdet arbejder i øjeblikket med at skaffe emner og skrive tekster til revyen.

Revyens instruktør, Kalle Meyer Vestergaard, er meget positiv i forhold til indholdet af den kommende revy. - Hele holdet bag revyen er sprængfyldt med ideer og er i gang med at skabe en kavalkade af friske, melodiøse og morsomme revynumre! Vi har flere gode emner end nogensinde før, så publikum kan godt glæde sig! Det bliver en revy med både nytænkning og traditioner! Vi skal ikke afsløre for meget, men kan dog røbe, at den efterspurgte "sladrebænk" er med igen.

Nummeret, som vi har valgt at kalde "Mødet", handler om Karen og Knud der mødes, og udveksler lokalt sladder om nye og gamle hændelser i kommunen.

Har du aldrig set revyen før, så tænker du nok, at det er en lokal revy ude på landet. Men nej, her tager du fejl. ForårsRevyen er en revy, der tager fat på stort og småt i dagens Danmark - på bizarre og nærværende emner, der med stor sandsynlighed giver stof til eftertanke og motion til lattermusklerne.

Billetsalget til revyen starter lørdag den 3. november kl. 12.00. - Som noget nyt kan man bestille en samlet pakke med spisning, revy, bal om lørdagen og overnatning med morgenmad på Hotel Hvideklit. Man kan læse mere om det og bestille billetter på revyens hjemmeside www.foraarsrevy.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...