Han er af pressen blevet karakteriseret som Niels Hausgaards arvtager, og onsdag d. 30. oktober kl. 19.30 kan den nordjyske troubadour og historiefortæller, Søren Krogh opleves på Kappelborg.

”Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men samtidig er han altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere”, lyder det fra kulturhuset. ”Hans tekster har ligesom Hausgaard og Allan Olsen ”bid”. Han er en musiker med sans for den gode og fængende historie.”

Krogh modtog i 2013 en Danish Music Awards som årets sangskriver, og har i mere end 20 år ladet sine sange få følgeskab af historier, introduktioner og anekdoter. ”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” - og folkesanger er måske egentlig mere rammende.”

Søren Krogh er født og opvokset i Hjørring spillede i slut-firserne / start-halvfemserne som bassist med forskellige orkestre rundt omkring i landet. Efter at have spillet kopimusik i en årrække startede han i 1994 duoen ”Krogh & Thomsen” sammen med den nordjyske sangskriver N. C. Thomsen. Duoen spillede landet tyndt med deres sange, og stillede op til alt lige fra bodaga-jobs til Skagen Festivalen, hvor han senest optrådte i 2014.

Med sig på Kappelborg har Krogh guitaristen Ole Albrechtsen, som mange kender fra både Slåbrock trio, Hjørring Revyen og mange nordjyske band.

Flere informationer på kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...