SKAGEN: Mød op med pinde og garn, når Karen Klarbæk laver en 2 timers workshop på Skagens Bibliotek, torsdag den 20. september kl. 19-21. På 2 timer kan du, i selskab med andre, få undervisning af en af de helt store hækledronninger i Danmark lige nu. Til daglig er Karen selvstændig erhvervsdrivende med salg af garn og tilbehør, som hun sælger både i Sverige og Danmark. Karen Klarbæk er uddannet beklædningsdesigner fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding, og er i dag professionel brandudvikler, med kendte danske kæder som Søstrene Grene og Stof2000 i bagagen. Karen er oprindeligt fra Skagen, her er hun født og har levet sine første 5 år, så hun glæder sig til at lægge vejen forbi og demonstrere teknikker fra sit hækleunivers. I over 10 år har hun drevet bloggen Karen Klarbæks Verden med et hækleunivers af små nemme ting, så alle kan lykkes med at lave et produkt. Du har mulighed for at lære og afprøve en masse hækle- og lidt strikketeknik, og det er både for nybegyndere og øvede. Der er begrænsede pladser, så billetbestilling foregår på bibl.frederikshavn.dk eller ved at kontakte personalet i bibliotekets personalebetjente åbningstid.

Er du ikke til hækling, og vil du meget heller strikke, byder Skagens Bibliotek velkommen til strikkecafé tirsdag d. 9. oktober og 13. november kl. 19-21.

Strikkecaféen er for alle, der har lyst til at slå et par masker op i selskab med andre, og som elsker at strikke og hækle. Strikkecaféerne på Skagens Bibliotek foregår i tidsskriftsrummet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...