Torsdag den 3. september gæstede Håndboldkaravanen Skagen, hvor omkring 80 børn fra Brovandeskolens 4. til 7. klasse havde en fantastisk dag anført af instruktører fra JHF (Jysk Håndbold Forbund) og frivillige fra Skagen Håndboldklub.

Håndboldkaravanen er Dansk Håndbold Forbunds rullende PR- og inspirationsenhed.

I samspil med den lokale klub kommer Håndboldkaravanen ud til en af de lokale skoler og præsenterer håndboldspillet, lege og aktiviteter for børn i alderen 7 - 13 år. På Håndboldkaravanen kan børnene prøve kræfter med motorikbane, stafetter, masser af skud på mål og selvfølgelig skal der også spilles håndbold.

Hvad gør karavanen?

Promoverer håndboldsporten.

Skaber samarbejde mellem håndboldklub og skole.

Inspirerer lærere til at bruge håndbold i deres undervisning.

Giver børn en rigtig god oplevelse med leg, spil og bevægelse.

Inspirerer børn til at begynde til håndbold.

Håndboldkaravanens besøg har igen været en kæmpe succes - og børnene er dagen igennem blevet udfordret i flere forskellige øvelser.

- Jeg er utrolig glad for, at initiativet er blevet så godt modtaget og vi derfor i Skagen Håndboldklub kunne lave et fantastisk samarbejde med Brovandeskolen, udtaler Poul Rødseth, der til daglig er træner i håndboldklubben.

Projektet har været i støbeskeen i flere måneder og kulminerede i en sjov dag med masser af leg og spil.

- Det er vigtigt at sige et stort TAK til både Benjamin Rømer Christiansen og Jens Ulnits fra JHF og til de frivillige kræfter, der har brugt dagen i en god sags tjeneste - og har gjort dette arrangement muligt slutter Poul Rødseth.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...