Gymnastikforeningen GF 76 havde 400 gymnaster på gulvet og dem ville 800 tilskuere gerne se til opvisningen i SKFC

SKAGEN: Nogle traditioner trives i bedste velgående, såsom at når gymnasterne vil vise, hvad de kan, så møder familien op og klapper. Sådan er det i mange gymnastikforeninger også i Skagen.

- Det er altid godt med mange mennesker i hallen, siger næstformand Bente Carlsen, der selv har været til rigtig mange opvisninger, siden hun kom med i GF 76 i 1987.

Og der er mange trofaste ledere i foreningen, og de fik lederdiplomer i forbindelse med opvisningen i lørdags. Der var ti års lederdiplomer til Camilla Hansen, Heidi Venø Andersen, Ann-Sophia Pedersen og Josefine Sørensen. Mie Kjær Bruun fik lederdiplom for 15 år som leder og sidst men ikke mindst fik May-Britt Rasmussen 20 års lederdiplom.

- May-Britt blev samtidig tildelt æresmedlemskab, sådan som alle får det efter 20 år i vores forening. I alt har vi 10 æresmedlemmer, forklarer Bente Carlsen.

Årets opvisning havde deltagelse af ti hold fra 2 år og op til 60+.

- Som noget nyt i år havde vi Line Dance med, det er et nyt hold i vores forening, fortæller Bente Carlsen.

I pausen havde besøg af cheerleaders fra Frederikshavn, og flere af børnene var nede og prøve sammen med dem, og det vakte meget begejstring.

Næstformanden kan også glæde sig over, at lysten til at dyrke gymnastik går videre i de nye generationer.

- Jeg kan kende nogle af de mødre, der nu kommer, som selv som gik til mor og barn-gymnastik hos mig, det er godt at opleve.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...