SKAGEN: Et hold af kommuneguider stod i fjor klar til at hjælpe besøgende på Grenen til en bedre oplevelse. Ordningen var en succes og vender tilbage i år

Turister og andre besøgende på Grenen mødte i sommer Frederikshavn Kommunes guider, der stod klar med hjælp til at finde parkeringsplads, rydde op eller dele ud af viden om turistattraktioner. I år kan man igen møde kommuneguiderne, der alle er kontanthjælpsmodtagere ramt af 225-timers reglen.

- Kommuneguiderne gør et godt stykke arbejde på Grenen. Vi har hørt mange positive ting fra gæsterne og de erhvervsdrivende på stedet. Samtidig er vi så med til at hjælpe nogle af de ledige, der er lidt længere fra arbejdsmarkedet, siger John Karlsson, der er formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

Ordningen med kommuneguiderne kører stort set uændret videre. Et hold af fire guider bemander hver dag parkeringspladsen og hjælper til at sikre optimale forhold. Samtidig bidrager guiderne til at forbedre forholdene på stedet.

- I løbet af den seneste sæson var guiderne eksempelvis med til at gøre opmærksom på, at Frederikshavn Kommune kan forbedre skiltningen og betalingsmulighederne ved parkeringspladsen og turistbrochurerne. Det er dejligt at se, at de tager ansvar ud over stillingsbetegnelsen, siger John Karlsson.

Kommuneguiderne forventes at være på plads fra midten af juni til udgangen af august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...