KOMMUNEN: GF Forsikrings fond og GF Nord går et ekstra skridt for trafiksikkerheden og tilbyder nu i samarbejde med en kørelærer gratis køretimer til bilister, der gerne vil opfriske kørefærdigheder.

- Hos GF har vi flere års erfaring med at holde køretekniske kurser gennem vores fond, GF Fonden. Vi ved fra dette arbejde, at alle - selv rutinerede bilister - har glæde af at få genopfrisket viden om fx færdselsregler og at træne særlige svære situationer i trafikken, fortæller Tina Philipsen fra GF Forsikrings lokale kontor, GF Nord.

- Derfor går vi nu ud og tilbyder de nordjyder, der synes de har behov, en gratis køretime. Der kan være mange årsager til, at man har behov for lidt vejledning af en kørelærer, det blander vi os ikke i, vi ønsker blot at bidrage til øget trafiksikkerhed i Nordjylland.

Køretimen foregår i egen bil med en kørelærer. Undervejs får man gode råd til at justere uhensigtsmæssige vaner, som man har tillagt sig i årenes løb, og mulighed for at øve manøvrer, man selv synes er svære. Det kan fx være parallelparkering, rundkørsler eller indfletning på motorvej.

Tina Philipsen fra GF Nord understreger, at kørelæreren ikke kontrollerer ens køreevner, men kun guider og vejleder til god og sikker kørsel. Man kan altså ikke miste sit kørekort i forbindelse med køretimen.

Tilbuddet gælder alle bilister i Nordjylland, og den gratis køretime foregår hos en lokal kørelærer i Frederikshavn, Hjørring og Skagen i september.

Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle-princippet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...