Glæd jer til blues blandt andet med tangentnørden Palle Hjorth

SKAGEN: Med Årets Live pris i kategorien DMA Blues, cementerede Grarup Allstars sidste år sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser, og som lørdag 1. februar går på scenen på Kappelborg.

- Vi prøver på ikke at være for musikalsk låste forud for vores koncerter, lyder det fra Niels Nello Mogensen om baggrunden for, hvorfor netop Grarup Allstars fik Danish Music Awards prisen som årets bedste live-band 2019.

- Når vi går på scenen, så er vi i nuet … så er det musikken og stemningen, både på scenen og blandt publikum der afgør, hvordan det enkelte nummer – og dermed aftenen - kommer til at forløbe.

- Jeg tror, at det er en stor del af grunden til, hvorfor vores band har udviklet sig som det har, og hvorfor vi blev tildelt Årets Live Pris. At vi er tilstede, og på den måde når dybere og højere musikalsk på aftenen.

Foruden at lægge bassen i Grarup Allstars, og er Niels Nello Mogensen også kendt som Johnny Madsens bundsolidt swingende bassist.

Fra kulturhuset lyder det, at denne aften er en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, hvis man er tilhænger af blues og soul, vel at mærke.

- Vi glæder os til at invitere bluesfolket indenfor til en af de fedeste bluesoplevelser, som man kan få herhjemme. Grarup All Stars repræsenterer noget af det ypperste inden for bluesgenren i Danmark.

- Tangentnørden Palle Hjorth ved orgelet, Ben Webster-prisvinder Uffe Steen på guitar, den århusianske Gnags-saxofonist Niels Mathiasen, Niels Nello Mogensen på bas, Esben Bach på trommer, og den nordjyske soul/blues sangerinde Margrete Grarup i front. Det bliver en lækker aften, understreger man fra kulturhusets side.

Grarup All Stars har tre gange tidligere optrådt på Kappelborg, den ene gang under navnet Laugesen All Stars, der havde den århusianske sangerinde Birgitte Laugesen i front. Margrethe Grarup trådte hovedkulds ind i bandet efter Birgittes pludselige død i januar 2016, blot to uger før en forårstur på 15 koncerter. Den opgave løste Margrete Grarup så godt, at anmelderne overgav sig på stribe, og har gjort det lige siden.

For yderligere information og billetkøb henvises til kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...