Foreningen Skagen Bio har fået 15.000 kroner fra Sol og Strands lokale håndsrækning

SKAGEN: Det var en meget taknemlig formand for foreningen Skagen Bio, der forleden modtog beskeden om, at foreningen er udpeget til at få 15.000 kroner fra ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

Det er ejerne af sommerhuse i Skagenområdet, der har peget på Skagen Bio som vinder ud af i alt tre kandidater.

- Jeg er faktisk dybt berørt over denne håndsrækning, som er en anerkendelse af det arbejde, vi frivillige udfører i foreningen.

Det er enfantastisk nyhed at kunne overbringe de mennesker, der bruger deres fritid her, og som formand for en forening er det stort, siger Kisten Leth.

Skagen Bio, der har til huse i Kulturhus Kappelborg, har eksisteret i syv år og har i den periode gennemgået en forbløffende forvandling og mestrer i dag blandt andet lys og lyd som i de større biografer. Alligevel er der plads til forbedringer, og det skal pengene fra Sol og Strand gå til.

- Vi oplever genskin fra væggene på lærredet, og derfor skal vi have malet dem. Desuden giver pengene os mulighed for at få lavet en forbedret og mere brugervenlig udgave af vores hjemmeside, så det er to gode projekter, vi nu kan få realiseret, siger Kirsten Leth og glæder sig over, at såvel lokalbefolkning, turister og sommerhusejere benytter sig af stedet.

Bureauchef Jakob Risager Gravgaard nød at få lov til at overbringe Skagen Bio den glædelige nyhed.

- Det er en god følelse at glæde andre. Og det nye tiltag ”Sol og Strands lokale Håndsrækning er en fantastisk idé, for det er vigtigt, at feriedestinationen er attraktiv. Og det kræver naturligvis, at vi har et godt produkt, men i samspillet med frivillige og lokalbefolkning, kan vi løfte gæsteoplevelsen, og det er tilfældet med Skagen Bio, siger han.

Udover de 15.000 til Skagen Bio fik de to øvrige kandidater - Guldmajssøens Venner og Skagen Handelsstandsforening – hver en check på 7.500 kroner til deres arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...