KOMMUNEN: Det er dejligt at give gaver og ekstra dejligt at give positive overraskelser, som modtageren ikke havde forventet. Biblioteket har mange gode forslag til, hvad en god og spændende gave kan være, og hvad er så mere oplagt end at glæde et familiemedlem, dig selv, en god ven eller dit barnebarn med en billet til et eller flere af bibliotekets mange arrangementer i foråret 2021?

Vi trænger alle til kulturelle oplevelser efter et 2020, der har vendt op og ned på vores tilværelse, bibliotekets arrangementer i foråret og efteråret 2020 blev også hårdt ramt af nedlukninger.

Det er heldigvis lykkedes at finde nye datoer til de fleste af disse mange spændende tilbud.

- Vi er netop nu ved at lægge sidste hånd på forårets program, og igen er der noget for enhver smag, fortæller afdelingsleder Rasmus Østergaard.

Helt ekstraordinært er en stor del af billetterne allerede til salg nu, og vi synes det kunne være en fin ide til en ekstra julegave, en mandelgave, adventsgave eller måske til pakkespillet, siger afdelingslederen.

Vi har nok alle prøvet at stå i situationen, hvor vi mangler gaven til et eller flere familiemedlemmer, eller måske blot en anderledes værtindegave?

Så hvad med at invitere farmand med ind og hør Nikolaj Kirk fra Nak & Æd eller måske ældste generation til et møde med skuespiller Lone Hertz?

Hvem vil ikke synes, at det er spændende at høre journalist Kristian Bech fortælle om danskere, der er som sunket i jorden? Det vil også være populært at invitere sit barnebarn med til en forestilling med Hr. Skæg.

Chief1, Jens Gaardbo, Vlado, Erik Gundersen, Cana Buttenschøn og mange flere lægger også vejen forbi et af Frederikshavn Kommunes Biblioteker her i løbet af foråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...