Årets Børsen Gazelle-kåring fandt sted regionalt i Aalborg 31. oktober, og hér var to fra Skagen: FF Handelsafdeling ApS og Skagen Lodseri A/S.

Begrundelsen for, at en virksomhed bliver kåret som en Børsen Gazelle, er, at den som minimum har fordoblet sin nettoomsætning over de sidste fire år. Helt formelt er gazeller virksomheder, der har udvist en særlig evne til at skabe vækst, og som, udover en fordobling af deres nettoomsætning, også har haft en positiv vækst i samtlige fire år.

For FF Handelsafdeling ApS gælder det, at de helt konkret har haft en vækst på 175,7 procent over de sidste 4 år, mens Skagen Lodseri A/S har haft en vækst på 128,2 procent.

En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav og imponerende klaret af alle gazellevirksomheder.

I alt 183 nordjyske gazellevirksomheder i år, og samlet set har de ansat 558 nye medarbejdere det seneste år. Det blev fejret ved Børsens gazellekåring 31. oktober i Musikkens Hus i Aalborg.

Årets gazellevinder i hele regionen blev Inventnord og Pakkecenternord ApS fra Brønderslev, der har oplevet den imponerende vækst på 795 pct. over de seneste fire år. Inventnord og Pakkecenternord ApS løb også med fremstillingsprisen, mens den digitale pris gik til RadioAnalyzer ApS fra Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...