TRAVETUR: Der er rig mulighed for at få de overflødige julekilo rystet af kroppen igen, når Fodslaw byder på traditionsrige julemotionsture 22 forskellige steder i landet

Efter en måned med hygge, julefrokoster, juleand og andre lækkerier er Fodslaws julemotionsture et kærkomment motionstilbud.

Siden 1970 har Fodslaw hvert år i juledagene arrangeret julemotionsture rundt omkring i Danmark.

I år er ingen undtagelse. Arrangørerne er de lokale afdelinger af Fodslaw og de har stor erfaring i at tilpasse turene til alle. Der er plads til både vandrere og motionsløbere på de afmærkede ruter.

I gennemsnit deltager samlet set 2.500 på de 22 julemotionsture, så der er altid nogen at følges med, hvis man kommer alene.

- Vi har mange gengangere, men ser i disse år en stigende interesse for at komme ud og motionere. Det er familier med flere generationer, der før en julefrokost eller efter juledage fyldt med lækkerier, beslutter sig for at komme med på en af Fodslaws 22 julemotionsture, fortæller landsformand Knud Overgaard.

Julemotionsturen er for alle og du behøver derfor ikke medlemskab af den lokale afdeling. Der er et deltagergebyr fra 20 kr. op til 45 kr.

- Alle der deltager køber som minimum et startkort. Men ønsker du bevis på at du har været aktiv, kan du tilkøbe både diplom og medalje. Især børnene sætter pris på at få en medalje, når de kommer i mål. Det har også den effekt, at de til næste jul måske minder de voksne om at de gerne vil ud og vandre igen, siger Knud Overgaard med et glimt i øjet.

I Frederikshavn er der julemotionstur 3. juledag, 27. december, med start mellem kl. 9 og 11.

Turen går fra Frederikshavn Firma Idræts Klub, Flade Engvej 8.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...