Hvem har ikke prøvet at køre i supermarkedet efter en vigtig ting, og komme hjem med alt muligt andet eller glemt et password eller navnet på en person? Hvad er hemmeligheden bag at huske...og HVORFOR glemmer vi? Få svaret i Ole Larsens lærerige og underholdende foredrag, der er brugbart for såvel unge som gamle. Foredraget finder sted i Biografsalen på Kappelborg, mandag den 25. marts, kl. 19.00.

Ole Larsen fra Creative Magic ApS, er foredragsholder og tryllekunstner, hvilket foredraget også bærer præg af. Han turnerer land og rige rundt med sit lærerige foredrag med stor succes. Ole Larsen har gæstet hundredevis af virksomheder, foreninger og institutioner, hvor han har høstet stor anerkendelse fra begejstrede deltagere.

Hold fokus – husk bedre

Foredraget varer to timer, hvor du bl.a. får en kort introduktion i, hvordan hjernen fungerer og lette øvelser, som gør dig i stand til at øge din koncentration, holde fokus og huske bedre. Ved hjælp af nogle husketeknikker lærer du bl.a. kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer, passwords m.m. Gå fra dårlig hukommelse til klæbehjerne.

Foredraget er arrangeret af Skagens Bibliotek, og billetter kan købes på bibl.frederikshavn.dk eller på et af Frederikshavn Kommunes Biblioteker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...