Der bliver fuld knald på farverne, når ejeren af Galleri Randers, Hanne Koch, gæster Galleri Skagen.

Hanne Koch er en sprudlende kolorist, som elsker at jonglere med farver på sine lærreder. Maser af struktur og volumen gør hendes billeder yderst spændende. Uden blu sætter hun kolde og varme farver sammen og slipper utroligt godt fra det. Hanne Koch har lavet en speciel serie malerier til Skagen, som hun glæder sig til at vise frem.

- Jeg har et særligt varmt hjerte for Skagen, så jeg synes jeg ville twiste en serie malerier specielt til området og menneskene her. Jeg har gennem foråret været på flere skønne inspirationsture heroppe”.

Hanne har en speciel niche i sit kunstnerliv. Hun maler med ”de kendte” til fordel for velgørenhed. Der er næsten ikke den musiker eller sportsstjerne, som Hanne ikke har malet sammen med gennem årene. Caroline Wozniacki, Johnny Madsen, Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen og mange, mange flere.

- Der er så mange, der har det svært, siger hun og dem vil jeg gerne hjælpe. Derfor tilbyder jeg de kendte mennesker jeg møder i sports- og musikverdenen at male sammen med mig.

De sætter efterfølgende autograf på billedet og det bliver så solgt på auktion. Pengene donerer jeg ubeskåret, typisk til børneorganisationerne.

Hanne Koch, der har levet af og levet for sin kunst på fuld tid i 17 år, excellerer normalt i sit galleri i den gamle apotekergård i Randers og hun glæder sig til at dreje nøglen og tage på sommertogt til Skagen.

- Og så glæder jeg mig til at tilbringe en uge sammen med Gitte Toft, som ejer galleri Skagen og som er min gamle veninde fra Randers.

De to kunstnere, der lærte hinanden at kende gennem bestyrelsesarbejdet i Randers Art Week, har lavet flere udstillinger og projekter sammen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...