Alle er velkomne 31. oktober også dem der ikke er medlemmer af FUF

SKAGEN: FUF (Frederikshavn Kommunes Ungdoms Fællesråd) besluttede på sit repræsentantskabsmøde februar 2017 over en 2-årig periode at besøge 8 forskellige områder i kommunen og her mødes med de lokale ildsjæle, foreningsfrivillige og andre interesserede, for at snakke lidt om, hvad der rører sig rundt i lokalsamfundene.

- Samtidig vil vi gerne fortælle om, hvad FUF laver i de forskellige råd og udvalg, hvori FUF er repræsenterede. Hente fornyet inspiration, og høre om det, der rører sig. Og måske skabe interesse for at deltage i FUF styrelse, forklarer Henrik Carlsen fra FUF.

Mødes holdes i Skawdyks lokaler på Cghr. X´s vej 39 onsdag 31. oktober kl. 19-20,30

- Ikke mindst vil vi meget gerne bare lytte til, hvordan vi kan hjælpe og støtte Jer i det daglige foreningsarbejde, og vi lægger derfor op til bred dialog om glæder og udfordringer i klubberne/foreningerne rundt i kommunen. Hvordan støttes I bedst muligt? HVAD VIL I og HVORDAN SER I PÅ FREMTIDEN? Vi er jo alle frivillige, men vi vil gerne, om vi kan hjælpe jer så godt som overhovedet muligt. Derfor håber vi, at I vil afsætte et par timer og drøfte Jeres forhold på godt og ondt med os, så FUF’s formålsparagraf om at være foreningernes talerør over for kommune, politikere og forvaltning kan varetages bedst muligt, siger Henrik Carlsen.

Tilmelding er ikke nødvendig, men ved I allerede, om I deltager, hører vi det meget gerne på vores mail fuf@fuf.nu hvor kommentarer og forslag er velkommen, som forberedelse til mødet.

Repræsentanter fra FUF’s styrelse og folkeoplysningsudvalgets formand medvirker ved dialogmødet.

Enhver foreningsaktiv er velkommen også selvom foreningen p.t. ikke er medlem af FUF

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...