Harms synger med en sjælden indlevelse og en silkeblød stemme, der spænder vidt og balancerer mellem det introverte og skrøbelige til det udadvendte og teatralske, og hun har de senere år markeret sig som en af de bedste kvindelige jazzvokalister i USA og internationalt. ”After hearing her just once you’ll never want to let her go”, skrev således anmelderen Will Friedwald fra The Wall Street Journal.

Nu kan hun opleves på Kulturhus Kappelborg lørdag 6. april

Nancy Harms er født og opvokset i Minnesota, men har forfulgt sine musikalske drømme og er i dag bosat i New York. I 2009 udgav hun albummet ”In The Indigo” og i 2012 udsendte hun ”Dreams In Apartments”, der fik de amerikanske anmeldere til at overgive sig til den mystiske sangerinde fra Minnesota. Hendes seneste album ”Ellington At Night” er således også blevet særdeles godt modtaget og fået gode anmeldelser med på vejen af blandt andre det anerkendte Downbeat Magazine, som roser albummets flotte arrangementer og Nancy Harms unikke stemme og stil.

I dag optræder Harms på New Yorks største scener, Los Angeles, Paris, Oslo, Italien og er i gang med sit helt store internationale gennembrud. Harms gæstede senest Kappelborg i forbindelse med den nationale event Vinter Jazz i 2018.

Publikum kan glæde sig til en unik jazzoplevelse på internationalt niveau.

Som altid til Frokost Jazz serverer Kappelborg i samarbejde med Iscaféen Skagen en lille lækker buffet inden koncerten. Buffetten OG en snaps her til er inkluderet i prisen.

Koncerten er den anden i af forårets række af Frokost Jazz arrangementer på Kappelborg, og efterfølges Påskelørdag d. 20. april af Danmarks førende mandlige jazzvokalist Mads Mathias, og lørdag d. 25. maj af den amerikanske sanger og crooner Ben Chawes, der sammen med sit band runder sæsonen af med manér.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...