Kystmuseet kan sagtens bruge flere hænder til det store arbejde

SKAGEN: Sommeren står for døren og på Kystmuseets afdeling i Skagen, hygger rigtig mange sig med at tage del i historieformidlingen på museet, ikke blot som museumsgæst, men som frivillig ”medarbejder”.

De frivillige fortæller om Skagens historie på forskellige måder, enten viser de et håndværk som vodbinding eller fåreklipning eller er kreativ i museets aktivitetsrum med juleklip, strikning, træskærerarbejde eller bagning.

Mulighederne er mange og har du lyst til at være med, er der nu mulighed, da museet gerne vil udvide antallet af frivillige på museet.

Du kan enten komme med dine egne idéer til aktiviteter, som du kan vise på museet, eller melde dig til at hjælpe til en af museets aktiviteter.

Hvis du er interesseret, kan du kigge forbi Kystmuseet i løbet af sommeren og se på de aktiviteter, der finder sted, eller kontakte museets formidler, Henrik Houmøller, hvis du kunne tænke dig at være med i sommerens aktiviteter.

Dermed er der rig mulighed for at få et indblik i, hvordan dagen ser ud for de frivillige på museet og få en snak med dem.

Også museumskutteren Hansa kan tage nye folk ombord, så hvis du har en skippereksamen og papirerne i orden, er der også mulighed for at tage en hyre på den gamle snurrevodskutter.

Hansa sejler i sommerhalvåret ture med museets gæster.

Hvis du ikke har skipperpapirerne, kan du også mønstre som matros, eller maskinmand, til at kæle om den gamle Hundested Glødehovedmotor, eller bare som frivillig deltager i sejladserne, arbejdet og fællesskabet med at holde det gamle skib sejlende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...