Multikunstner Christina Julsgaard udstiller sine klare, moderne og farverige malerier, gyldne skulpturer og skønne kunstneriske keramikvaser, når hun slår dørene op for sin sommerudstilling i Galleri Molevit, Jens Klarups Vej 1, 9990 Skagen, fra 29. juli til 4. august 2019 (uge 31), hvor galleriet vil være åbent alle dagene fra kl. 11-18.

Efter et spændende forår med udstillinger i både New York og London vender Christina Julsgaard i år tilbage til Skagen for at blive den del af den berømte sommerstemning. I Galleri Molevit vil hun byde på en række inspirerede, nye, lidt anderledes og mere forenklede værker på blandt andet papir og træ, og naturligvis vil hendes gyldne skulpturer, og elegante keramikvase også være at finde på udstillingen.

Hun håber, at folk vil tage en pause fra stranden og komme ind forbi og opleve hendes farverige værker ”live” på udstillingen, som er en invitation til et signifikant, energisk, forunderligt og på mange måder vitalt univers, der med sit koloristiske, levende og moderne udtryk lyser op og beriger beskueren.

Det skinner igennem, at Christina Julsgaard ønsker, at folk skal fordybe sig i kunsten, og at de skal have mulighed for at bruge deres egen fantasi og fortolkning i hendes abstrakte univers.

”Jeg elsker, når en beskuer eller kunde ser noget i min kunst, som jeg ikke selv har tænkt over. Jeg ønsker at mine værker skal vække vores sanseindtryk og ligge op til fri fortolkning,” uddyber hun.

Christina Julsgaard har mere end 100 danske og udenlandske udstillinger bag sig, hvor hun har gjort sig bemærket med sit signifikante og moderne kunstneriske udtryk, i mange lande og senest var hun aktuel på en stor udstilling i New York.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...