SKAGEN: Fra Mols til Skagen – dansk grand prix hit, kan også passe på det nye forpagterpar af Linie 74, Merete og Peter Schmidt. Den 1. april overtog de styringen af det populære værtshus i Skagen.

En onsdag eftermiddag i maj havde de inviteret til en kop Skagen kaffe og hjemmebagte boller i deres nye gårdhave. De ville dermed sige tak for den flotte modtagelse de har fået i Skagen. Parret kommer fra Ebeltoft, hvor Merete var kok og Peter motorcykelforhandler. Da de på en ferie i Skagen hørte at Linie 74 kunne forpagtes, tog de springet og overtog værtshuset.

- Vi har i mange år drømt om at eje et værtshus og så er Linie 74 et velfungerende sted. Vi håber også at vi kan tiltrække de mange turister der kommer til byen, siger Merete Schmidt.

Parret har siden overtagelsen, arbejdet med de indvendige lokaler og udenoms arealet. Indvendig er der bl.a. kommet nye fotografier på væggen – flotte Skagen fotos. Over baren hænger et Linie 74 ur med Skagen tid.

Gårdhaven bag ved er en satsning, som de håber meget på. Gårdhaven er udbygget til dobbelt størrelse med bar, borde/stole og skinner solen for meget er der store parasoller. Her kan nydes en kop kaffe eller te. Ønskes koldere væsker kommer der fadølsanlæg m.m. En hyggelig gårdhave med god udsigt til kirken.

Der vil blive bygget en lille scene i haven, til fremtidige udendørsarrangementer, bl.a. Scenen er din og andre musikalske indslag. Linie 74´s legendariske koncert med Østre Gasværk lørdag aften til Skagen Festivalen, får et nyt perspektiv, idet scenen i år vil blive vendt nogle grader, så lyden vil ramme mod midt byen. Aftenen før er der John Mogensen Live på programmet. Rafle-turneringer er også et stort hit på Linie 74.

Da parret overtog Linie 74, fulgte personalet med, idet Laila og Gjerd er at finde bag baren til daglig.

Om Linie 74 siger Merete: - Den gamle sjæl – i nye klæder og fortsætter om parret: - Nye forpagter – nye skikke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...