NY DIREKTØR: Mads Andersen er ansat som afdelingsdirektør i Nordjyske Bank i Skagen. Han kommer fra en ledersstilling i Grønlandsbanken

- Det er faktisk 3. gang, jeg arbejder i Nordjyske Bank i Skagen. Jeg var elev i 2004/2005, privatkundechef i 2011-2013 og nu er jeg afdelingsdirektør.

Mads Andersen har fra 3.februar overtaget stillingen som afdelingsdirektør efter Allan Kastor Andersen, der fortsætter som erhvervsrådgiver i Nordjyske Bank Skagen.

Den 37-årige Mads Andersen kommer fra en stor stilling i Grønlandsbanken i Nuuk, hvor han var privatkundedirektør for alle bankens filialer og cirka 90 medarbejdere.

På Grønland traf han Dorthe Marie Reimar, som han fik fået tvillinger i efteråret 2018 og familien er for få måneder siden blevet forøget med en dreng. Dertil kommer, at Dorthes datter, som er blevet på Grønland og skal konfirmeres til maj flytter med til Skagen til sommer, når skoleåret slutter på Grønland. Endelig tæller familien Dorthes store søn, så på få år har Mads Andersen fået sig en stor familie.

Og det er netop af familiære årsager, at han gerne ville tilbage til Nordjylland og være tættere på sine forældre, der bor i Frederikshavn. Selv er Mads vokset op i Frederikshavn.

For med tre små børn under to år ville det være fint at vende hjem til sin danske familie og det flaskede sig således, at Mads fik muligheden for at få stillingen i Skagen. Han og kæresten Dorthe har købt hus i Skagen på Sønderklit, så nu skal han for første gang bo i Skagen. Da han var elev og privatkundechef pendlede han fra Frederikshavn.

- Jeg ser frem til at være endnu mere involveret i lokalsamfundet, det føler jeg er sværere når man bor en længere køretur væk.

Stillingen som privatkundechef i Skagen forlod han i 2013 for at arbejde på Grønland.

- Først arbejdede jeg i den nordligste filial i kongeriget. Jeg var filialleder af Grønlandsbanken i Ilulissat.

Derefter blev han hentet til hovedstaden Nuuk, hvor han først var filialdirektør for så at blive privatkundedirektør i 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...