Gennem hele året har medlemmerne fotograferet, samlet, sorteret, smidt væk, beskåret og endelig udvalgt de 33 fotografier, som indtil d. 8. december vil pryde udstillingssalen. Udstillingen åbner 9. november.

Klubbens medlemmer har hele året arbejdet med udstillingen, hvis tema er sort/hvid, dog med sepia nuancer og color splash, hvor farven til tider alligevel er sluppet løs ... "Temaet stiller særlige krav til fotografen, da det blandt andet rent fototeknisk kan være en stor opgave at finde motiver, der egner sig til color splash", lyder det fra fotoklubben, som samtidig fortæller, at også fotografens redigeringsevner i eksempelvis Photoshop er blevet sat på en hård prøve i forbindelse med årets udstilling.

Skagen Fotoklubs medlemmer mødes hver mandag til klubaften i foreningslokalerne på Kappelborg, hvor erfaringsudveksling er fællesnævneren. "Klubbens idé er at udbrede kendskabet til, hvordan man som amatørfotograf kan komme i mål med at tage flotte og inspirerende fotos, lyder det fra Carsten Vestergaard, der er næstformand i Skagen Fotoklub. "Vi har ingen decideret undervisning af medlemmerne. Vores klubaftner er nærmere et samlingspunkt for os, der er nysgerrige efter at udveksle erfaringer med andre fotografer, og på den måde lære nyt", fortsætter han, og understreger at alle med interesse for fotografi er meget velkomne i klubben.

Carsten Vestergaard er foruden en aktiv del af klubben, også en af de fotografer, som året igennem frivilligt hjælper kulturhuset med at forevige husets mange arrangementer og begivenheder. Foruden ham udstiller også Linda Mølgaard, Gert Valgren, Thom Kongerslev, Rudy Pederen, Jens Jakob Mortensen, Birgitt Vang Clausen, Dan Bertelsen, Hans Clausen, Per Pedersen, Erik Christophersen, Inger Nielsen & Mikkel Burmeister på årets udstilling.

Alle de udstillede billeder er til salg.

Forskelligheden er kernen

Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Kappelborg, og ligesom mange andre lokale foreninger som fx. Skagen Viseklub og malergruppen KRAPLAK44, holder klubben til i foreningslokalerne i kulturhuset.

At huset rummer mange forskellige foreninger gør det naturligt og nemt at indgå i samarbejder på tværs, hvilket den kommende udstilling er endnu et eksempel på, lyder det fra kulturhuset.

Skagen Fotoklub har ekstraordinært i år fået sponseret alle de udstillede billeder af cewe.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...