Jens Sømand Larsen har været ny formand for den aktive klub Skagen IK i en måneds tid, og nu har han netop overstået den første store opgave, fodboldturneringen Skaw, der fandt sted i forrige uge.

- Det gik rigtig godt. Jeg er yderst tilfreds. Vores op mod 200 frivillige medarbejdere er jeg så stolt over. De arbejder for ungdommen og skaber en arbejdsplads med en god tone, hvor vi også griner sammen.

Jens Sømand Larsen er altså ny på formandsposten, men han har brugt fire år på at være næstformand.

- Jeg havde været aktiv i Træf på Toppen for motorcykler, og da det lukkede blev jeg spurgt om jeg ville være med i fodboldklubben. Nu har vi fået sat et godt hold i bestyrelsen siger formanden og uddyber: Næstformand er Michael Knud Jensen, kasserer Jan B. Nielsen, Charlotte Stenberg er sekretær. Desuden sidder formanden for seniorudvalget Mathias Munk og formanden for ungdomsudvalget i bestyrelsen.

Skaw Cuppen kommer ud med et overskud på omkring 250.000 kroner, som går til ungdomsafdelingen.

Skulle du have lyst til at se mere fodbold, så opfordrer Jens Sømand Larsen til at troppe op 8. august, hvor klubbens første hold får Thisted på besøg i en pokalkamp, og hvor man kan få gratis pølser.

- Og så har vi snart Mini Skaw Cup for de yngste spillere. Den foregår søndag 18. august, oplyser han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...